Free Websites at Nation2.com
Informatii despre certificare iso 9001 pret
Informatii despre certificare iso 9001 pret

Dupa ce ai obtinut certificare ISO, in functie de domeniul de activitate bineinteles, increderea companiilor nationale si straine in tine va creste simtitor. Noi oportunitati de afaceri vor aparea si in interiorul firmei tale va domina un sentiment de incredere, sentiment care aduce aminte atat tie cat si angajatilor faptul ca reusiti impreuna sa dati inainte fara sa faceti rabat la calitate. Standardul ISO 9001 are in vedere o abordare bazata pe managementul proceselor organizatiei si, de aici, o structura mult mai logica, orientarea catre client ai evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul top managementului pentru o imbunatatire continua a serviciilor si a produselor oferite beneficiarilor. Datorita orientarii sale spre proces, certificarea ISO 9001 ia in considerare cerintele specifice si perspectivele companiei dvs. Aceasta asigura, de asemenea, dezvoltarea continua folosind un proces de imbunatatire continua. detalii

Certificatele iso inseamna calitate

Potrivita oricarei interprinderi, indiferent de marimea sau domeniul sau de activitate, ISO 9001 defineste exigentele aplicabile managementului calitatii pentru realizarea produselor si/sau serviciilor plasand clientul in centrul preocuparilor voastre. Sistemul de Management al Calitatii este un sistem de management orientat catre respectarea de catre serviciul produsul furnizat catre client a tuturor cerintelor acestuia. ISO 9001:2008 are in vedere o abordare bazata pe managementul proceselor organizatiei si, de aici, o structura mult mai logica, orientarea catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul top managementului pentru o imbunatatire continua.

Certificarea este un proces prin care o organizatie este evaluata, conform cerintelor unui anumit standard (standard de referinta ) si care are ca rezultat final (pozitiv) obtinerea unui certificat de conformitate cu cerintele standardului (referentialului) fata de care organizatia doreste sa se certifice. Aceasta calitate contribuie, direct sau indirect, la marirea cifrei de afaceri, la pastrarea pozitiei de piata, cucerirea a noi nise de piata, imbunatarirea imaginii firmei, cresterea increderii clientilor si furnizorilor in serviciile si produsele oferite de firma Dvs, etc. Printre avantajele enumerate mai sus, standardul ISO 9001 este unul dintre factorii care favorizeaza comertul international cu bunuri si servicii; dovada o reprezinta numarul de tari care au adoptat acest standard si sutele de mii de firme care au obtinut certificare ISO 9001.

 firma-certificare.ro , certificare iso 14001 , certificare iso 9001 pret

Avantajele unui certificat calitate si conformitate

Implementarea ISO 9001 include un protocol care permite verificarea pe o baza repetitiva a eficacitatii standardului; acest protocol include efectuarea unui audit ISO care verifica daca aplicarea standardului conduce la o gestionare eficienta a proceselor afacerii. Odata ce afacerea primeste certificarea ISO 9001 iar procesele interne sunt definite, operationalizate si standardizate, in consecinta va creste eficienta generala prin reducerea timpului alocat instruirii. Activarea pe o baza stadardizata se reflecta imediat in cresterea productivitatii companiei, iar acesta duce la cresterea veniturilor. O activitate de productie fluida si eficienta imbunatateste moralul angajatilor prin crearea de atributii de serviciu tangibile, cu impact asupra activitatii de ansamblu a companiei. Ca parte a implementarii ISO 9001 compania dezvolta sarcini si responsabilitati pentru muncitori, obiective pentru management, proceduri de instruire si o imagine bine definita a impactului individual asupra activitatii generale a companiei.

Prin certificarile iso calitatea este atestata

Standardul ISO 9001 a fost elaborat pentru o certificare oferita clientilor ca societatea in cauza functioneaza in acord si pe baza unui sistem de calitate recunoscut international si care este reprezentativ atat pentru calitatea produselor si serviciilor, cat si managementului organizatie respective. Faptul ca o societate a obtinut certificare ISO nu reprezinta simpla obtinere a unui certificat recunoscut international, ci reprezinta masura in care firma respectiva foloseste anumite practici de lucru, este constienta de obligatiile sale referitoare la scopul ei in sine, respecta cerintele clientilor si reprezinta, de fapt, o recomandare generala bazata pe procesele si performantele organizatiei. Din punctul de vedere ISO, standardele din seria ISO 9001 includ o abordare sistemica in gestionarea proceselor unei organizatii, unde se pune accentul pe crearea de produse care satisfac asteptarile consumatorilor. mai mult

Totul despre certificarile iso

Proiectarea sistemului de calitate se face pe baza raportului de evaluare elaborat in urma unei analize atente si corecte de catre echipa manageriala. Dupa aceasta etapa, se vor lua cele mai bune decizii pentru imbunatatirea procesului de productie daca vorbim despre o companie din acest domeniu. Totodata sistemul este unul eficient si pentru companiile ce ofera servicii in diferite domenii, iar certificatele iso sunt cele ce au rolul de a le atesta calitatea. Si documentatia este foarte importanta pentru implementarea unui management de calitate eficient, iar in acest sens, putem aminti de urmatoarele documente: manualul sistemului de management, ce cuprinde manualul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale. Apoi, sunt foarte importante si procedurile sistemului de management, instructiunile de lucru si descrierea amanuntita a proceselor de aplicare. Exista si alte documente importante pentru sistemul de management de care se va tine cont. Implementarea unui sistem de calitate pentru o companie sau firma are numai beneficii de oferit si spunem acest lucru deoarece orice companie ce isi bazeaza activitatea pe un sistem de acest tip, va avea posibilitatea de a oferi clientilor mereu calitatea dorita. Acest lucru este foarte important in cazul in care o companie isi doreste sa ramana competitiva pe piata de profil. Calitatea joaca un rol foarte important in succesul oricarei companii si din acest motiv vor trebui luate deciziile importante la timp.

Daca veti intra in contact cu o firma de consultanta ce isi desfasoara activitatea in domeniul certificarilor de calitate, atunci veti avea posibilitatea de a obtine pentru compania dumneavoastra certificare ohsas 18001. Prin acest tip de certificare veti avea ocazia de a trece la nivelul urmator prin afacerea pe care o reprezentati, iar numarul clientilor ce vor opta pentru serviciile si produsele pe care le propuneti vor fi intr-o continua crestere. Este foarte important ca aceste etape sa fie parcurse corect, pentru a obtine certificarile iso pentru o companie. Din acest motiv, va trebui sa va informati pentru a avea posibilitatea de a alege compania ce va poate oferi calitatea dorita. Cu siguranta veti gasi ceea ce va intereseaza, insa va fi nevoie sa tineti cont si de necesitatile pe care le aveti. Pentru a transmite datele companiei de consultanta, orice firma ce va dori sa obtina aceste certificate iso va trebui sa completeze un formular. Astfel, firma de consultanta va avea mereu la indemana datele necesare pentru a putea incepe procedura de obtinere a certificatelor iso. Trebuie sa tineti cont de aceste detlaii pentru a va bucura de ceea ce poate oferi acest sistem de calitate.

Aplicarea standardului ISO 9001 imbunatateste relatiile companiei cu furnizorii deoarece printre cerintele incluse in aplicarea acestuia se numara si urmarirea si identificarea erorilor din cadrul activitatii de productie. Astfel se poate determina usor daca apar neconformitati in cadrul materiei prime folosite in productie sau de-a lungul procesului de fabricatie. Alta cerinta importanta a standardului se refera la documentarea si inregistrarea surselor de materii prime, catalogarea si impartirea pe loturi a acesteia, pentru identifcarea si remedierea facila a tuturor eventualelor neconformitati. ISO 9001 necesita efectuarea de inregistrari usor de regasit a tuturor acestor tipuri de actiuni, care au ca obiectiv crestrea responsabilitatii angajatilor.

Tag: firma-certificare.ro certificare iso 14001 certificare iso 9001 pret